Savulescu Laurentiu 0745021325 sau 0744549418
img

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

COZIA E-BIKE

Reprezentam o echipa de pasionati de natura, de miscare in aer liber si bineinteles de biciclete, o echipa care dupa 8 ani de cutreierat  muntii din Județul Valcea și împrejurimi, dupa 8 ani de cautare trasee si organizari a 15 concursuri nationale cu  biciclete si nu numai, cu sute de participanti, am decis sa împărtășim cu alti iubitori de natura locurile pe care le-am descoperit, le-am curățat special pentru drumeții și ture cu biciclete , le-am îngrijit și pe unele chiar le-am marcat pentru a fi descoperite si de dumneavoastră. Dorim sa ne adresam tuturor persoanelor ce iubesc miscarea in natura, pedalatul, chiar si celor ce nu au o pregatire fizica pentru sustinerea unor trasee medii si lungi, in zone necunoscute si greu accesibile.

Parcul Național Cozia, in special munții Lotru, Capatanii in general, Tara Lovistei, pot fi vizitate, bineînțeles, iar ca sa putem face relaxante turele organizate de noi, am optat pentru biciclete electrice full suspention de ultima generatie,an defabricarie 2020.
Noi va oferim, iar dumneavoastră veți fi incantați de o experienta de neuitat , indiferent ca sunteți sau nu pregătiți fizic pentru ture cu bicicleta si nu numai cu surprize oferite din partea organizatorilor.

DE CE E-BIKE?

Cărările pline cu verdeața, potecile , poienile, pădurile și pâraiele găsite in drumeții pentru a le putea simti și înregistra cu ochii minții și ai sufletului in cea mai buna forma fizica; astfel,se pot parcurge distante foarte mari , cu un efort  fizic minim, datorat asistarii motorului  la pedalare .

Noi credem in natura, credem ca ne poate încarca energetic , putem si trebuie sa o lasam așa cum am găsit-o: curată!

E-Bike-urile de ultima generatie pot satisface orice cerinta si nivel de pregatire al dumneavoastra. Așa ca nu va speriati! Încearcati si veti fi uimiti!