Savulescu Laurentiu 0745021325 sau 0744549418
img

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Lantul statiunilor Calimanesti – Caciulata – Cozia, prin asezarea lor geografica, beneficiaza  in vecinatate de munti si dealuri subcarpatice, (pe langa apele termale si bazine cu ape sulfuroase), fiind situat pe defileul Oltului si in vecinatatea defileului Lotrului, strajuit de Muntii Cozia .

TARA LOVISTEI – O emblematica  frumusete a naturii cu micile sale vai, pasuni alpine, drumuri de caruta, stane, platouri montane si sate pitoresti,cea mai mare si mai cunoscuta depresiune intramontana unde gasim traditii de sute de ani prinse ca intr-o capsula a timpului. Peisajele sale, de iti taie rasuflarea, abia asteapta sa fie descoperite si explorate cu bicicletele electrice si non-electrice.

Muntii care ne inconjoara , ne ofera trasee de neuitat (Drumul Regelui – Transalpina, Strategica, Parcul National Cozia, Muntii Lotrului, Caciulata-Olanesti, trasee prin Tara Lovistei, tur al manastirilor, Tur al cascadelor,etc). Datorita climatului foarte prietenos, muntii, padurile, potecile si dealurile sunt cutreierate de biciclisti de la inceputul lui Martie pana la finele lui Noiembrie, anumite trasee si pe timp de iarna.

Deasemenea pt. cei experimentati va recomandam traseele (33 km scurt si 60 km lung)  de la concursul de biciclete  COZIA MTB.